Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AK Parti İlçe Başkanı Sever'den bayram mesajı

AK Parti İlçe Başkanı Sever

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti İlçe Başkanı Sever, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında, bayramların insan ilişkilerinin güçlendiği ve umutların yeşerdiği özel günler olduğunu hatırlattı.

Bayramların toplumsal birlikteliği sağladığını işaret eden Sever, “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir” dedi.

Bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutulması gerektiğinin altını çizen Sever, şunları kaydetti:

“Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Ramazan bayramının aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler, bayramın sadece milletimiz için değil, İslam Alemi başta olmak üzere tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim.”

AK Parti’de bayramlaşma bayramın 1. günü

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Ramazan Bayramı kutlamalarının, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’nda bayramın birinci günü olan 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 17:00-18:30 arasında yapılacağını bildirdi.

Ramazan Bayramı kutlama töreninde AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan’ın da hazır bulunacağı bilgisi veren AK Parti İlçe Başkanı Sever, geçtiğimiz günlerde basında yayımlanan partisinin yeni yönetim kurulu üyeleri arasında Erdoğan Lap ile İbrahim Kutas’ın da yer aldığını sözlerine ekledi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı